Minor issue in 3.17 with folder icons on a NAS.
  • Order of the Butterfly
    Order of the Butterfly
    matt3
    Posts: 481 from 2004/2/10
    On my NAS if I go to information for a folder icon, I drag and drop a new icon over the one I want to replace.

    It changes the folder icon as normal, but the change will not stay if you select ok.

    This only is an issue with folder icons on the NAS, on a local volume it works properly.
  • »06.10.22 - 21:58
    Profile
  • Priest of the Order of the Butterfly
    Priest of the Order of the Butterfly
    polluks
    Posts: 718 from 2007/10/23
    From: Gelsenkirchen,...
    Maybe you can raise the DEBUGLEVEL of SmbFS for more feedback.
    Pegasos II G4: MorphOS 3.9, Zalman M220W · iMac G5 12,1 17", MorphOS 3.17
    Power Mac G3: OSX 10.3 · PowerBook 5,8: OSX 10.5, MorphOS 3.17
  • »31.10.22 - 11:05
    Profile
  • Priest of the Order of the Butterfly
    Priest of the Order of the Butterfly
    Cool_amigaN
    Posts: 703 from 2011/11/30
    What if you copy the disk.info to the root folder of the nas (or to the folder directory you have mounted)? That's what I did on my Seagate Central NA at least,,,
    Amiga gaming Tribute: Watch, rate, comment :)
  • »31.10.22 - 12:29
    Profile Visit Website
  • Acolyte of the Butterfly
    Acolyte of the Butterfly
    Sprocki
    Posts: 125 from 2005/2/23
    From: Berlin - Germany
    Quote:

    matt3 wrote:
    On my NAS if I go to information for a folder icon, I drag and drop a new icon over the one I want to replace.

    It changes the folder icon as normal, but the change will not stay if you select ok.

    This only is an issue with folder icons on the NAS, on a local volume it works properly.


    For me this works. My NAS is from 2015 with quite old version of Linux and SMBFS (have to dig out the version). Have you tried copying the folder name matching *.info file over to the NAS? Does this behave different? Is it the same for files or does it behave like for directories?
  • »31.10.22 - 15:20
    Profile