CodeAudio and BetterString.mcc ??
  • Cocoon
    Cocoon
    SkulleateR
    Posts: 43 from 2023/9/19
    Hi folks ...

    Just wanted to install CodeAudio on MOS3.18 but with no success :-(

    Used this Version : http://morphos-storage.net/?id=1533152

    When I start it says it needs BetterString.mcc but I already got V11.36 installed in System:Classes/MUI (well, installed it again anyway but with no success)

    Anyone got that working on MOS3.18 ??
  • »15.02.24 - 15:15
    Profile
  • Paladin of the Pegasos
    Paladin of the Pegasos
    NewSense
    Posts: 1475 from 2012/11/10
    From: Manchester, UK/GB
    Hi (@) SkulleateR - I have that version of CodeAudio (v3.13), and also BetterString.mcc (& BetterString.mcp) v11.36 set up in Sys:Classes/MUI running on my iMac G5, and it also runs without any apparent issues or problems on my MacMini G4 1.5GHz, my A1138 1.67GHz G4 PowerBook, and my PowerMac G5 2.3DP without any issues.

    All my systems are currently running on v3.18 of MorphOS (though I'm hoping for a MorphOS update very soon 8-))

    I probably didn't download that specific archive, but it could well have been the same one ... a long, long time ago, in a galaxy far far nearer than there ! 8-D
    MacMini 1.5GHz,64MB VRAM, PowerBooks A1138/9 (Model 5,8/9),PowerMac G5 2.3GHz(DP), iMac A1145 2.1GHz 20", all with MorphOS v3.18+,Airport,Bluetooth,A1016 Keyboard,T-RB22 Mouse,DVD-RW-DL,MiniMax,Firewire/USB2 & MacOSX 10.4/5
  • »15.02.24 - 15:40
    Profile
  • Paladin of the Pegasos
    Paladin of the Pegasos
    Amigaharry2
    Posts: 1224 from 2010/1/6
    From: EU-Austria (Wien)
    I've also installed betterstring.mcc V11.36 (MorphOS V3.18) and CodeAudio works flawless!!

    Could it be, that you have installed different versions in System:Classes/MUI and MOSSYS:Classes/MUI ?
    Peg2, 3xPowerMac G5, 2xPowerbookG4, 2x MacMiniG4, Efika (again), A3000T and life is never boring.....
  • »15.02.24 - 20:00
    Profile
  • Cocoon
    Cocoon
    SkulleateR
    Posts: 43 from 2023/9/19
    Thx @Papiosaur and @NewSense

    The solution was a simple one ... it doesn´t matter which MUI Class is missing, CodeAudio ALWAYS says the BetterString.mcc is missing ;-)

    So I let SnoopDOS do the job and installed the missing MUI Classes and everything is fine now :-)
  • »15.02.24 - 20:01
    Profile
  • Paladin of the Pegasos
    Paladin of the Pegasos
    NewSense
    Posts: 1475 from 2012/11/10
    From: Manchester, UK/GB
    @ SkulleateR - glad you figured it out, and got it working. 8-)

    That is a little strange that it doesn't tell you the correct .mcc, or any other actual MUI Class that's missing though? :-?
    MacMini 1.5GHz,64MB VRAM, PowerBooks A1138/9 (Model 5,8/9),PowerMac G5 2.3GHz(DP), iMac A1145 2.1GHz 20", all with MorphOS v3.18+,Airport,Bluetooth,A1016 Keyboard,T-RB22 Mouse,DVD-RW-DL,MiniMax,Firewire/USB2 & MacOSX 10.4/5
  • »16.02.24 - 07:26
    Profile