Problem Wayfarer and download
  • MorphOS Developer
    jacadcaps
    Posts: 2370 from 2003/3/5
    From: Canada
    Not sure I understand. Can you take a video?
  • »19.04.21 - 17:15
    Profile Visit Website
  • MorphOS Developer
    jacadcaps
    Posts: 2370 from 2003/3/5
    From: Canada
    And what does it show in the Downloads tab?
  • »19.04.21 - 18:36
    Profile Visit Website
  • Order of the Butterfly
    Order of the Butterfly
    tolkien
    Posts: 381 from 2013/5/29
    Menu->View/Downloads (I think it is cos I use it in Spanish).
    PowerMac G5 - PowerBook G4 - MacMini with MorphOS. Amiga 1200/060 AmigaOS 3.x
  • »19.04.21 - 19:50
    Profile
  • MorphOS Developer
    jacadcaps
    Posts: 2370 from 2003/3/5
    From: Canada
  • »19.04.21 - 19:55
    Profile Visit Website
  • MorphOS Developer
    jacadcaps
    Posts: 2370 from 2003/3/5
    From: Canada
    Well, could you take a video of downloading files from morphos-team.net? Start a 3.15 download and SDK download and then go to the Downloads tab.
  • »20.04.21 - 14:10
    Profile Visit Website
  • Order of the Butterfly
    Order of the Butterfly
    tolkien
    Posts: 381 from 2013/5/29
    I hava that problem when I download from storage. Dont know if it is related to other websites cos I download mainly from storage.
    PowerMac G5 - PowerBook G4 - MacMini with MorphOS. Amiga 1200/060 AmigaOS 3.x
  • »20.04.21 - 16:54
    Profile
  • rms
  • Priest of the Order of the Butterfly
    Priest of the Order of the Butterfly
    rms
    Posts: 594 from 2004/11/27
    Quote:

    Papiosaur wrote:
    It work ok on the MorphOS Team website.

    Seems to be a problem from the storage maybe ?



    I did try exactly the same you did (I think I understood your video), which is, from www.morphos-storage.net I chose Top 20
    then I started to download 3 files: MPlayer_1.4-20200619.lha + OpenTTD_1.11.1.lha + ZGloom_0.3.0.lha
    all at the same time and all download ok here.

    As soon when the 1st lha finished downloading, while the other 2 are still in progress, I opened this Lha with double click and started to copy the content to RAM:
    no problem, it copied and during the copy process the other 2 lha finished to download.
    I think it works as it is expected to, at least here.

    Best regards
    Christoph
  • »20.04.21 - 16:57
    Profile Visit Website
  • K-L
  • Caterpillar
    Caterpillar
    K-L
    Posts: 32 from 2020/11/17
    From: Lyon, France
    Yes, Wayfarer struggles ont Morphos-storage : it hangs when trying to download multiple files.

    Odyssey works ok when downloading multiple files.

    [ Edité par K-L 20.04.2021 - 20:03 ]
    PowerMac G5 2,7 Ghz / Radeon 9650 / MorphOS 3.15
    AmigaOne X1000 (unused ATM)
  • »20.04.21 - 19:02
    Profile
  • MorphOS Developer
    jacadcaps
    Posts: 2370 from 2003/3/5
    From: Canada
    Does it happen if your OS is in English?
  • »20.04.21 - 20:25
    Profile Visit Website
  • IKE
  • Butterfly
    Butterfly
    IKE
    Posts: 80 from 2009/11/7
    From: Southern CA
    It hangs for me occasionally (yes, English language). It tends to timeout on larger files when doing multiple downloads on that particular site.
    IKE

    MacMini G4 1.5Ghz/PowerBook G4 1.67Ghz/PowerMac G5 2.0Ghz DP 7,2 Radeon 9650/256MB
  • »20.04.21 - 20:42
    Profile Visit Website
  • K-L
  • Caterpillar
    Caterpillar
    K-L
    Posts: 32 from 2020/11/17
    From: Lyon, France
    No, since I could download without any problem many files with Odyssey.

    BeWorld knows about this and I don't think it comes from the server side, maybe a bad handshaking between Wayfarer and Mophos-storage server.
    PowerMac G5 2,7 Ghz / Radeon 9650 / MorphOS 3.15
    AmigaOne X1000 (unused ATM)
  • »20.04.21 - 21:10
    Profile
  • MorphOS Developer
    jacadcaps
    Posts: 2370 from 2003/3/5
    From: Canada
    Could be a difference between HTTP/1 and HTTP/2... Still, that would be a server issue.

    [ Edited by jacadcaps 21.04.2021 - 14:14 ]
  • »21.04.21 - 13:14
    Profile Visit Website