ludzie zwiazani z AmigaOSem 4 wypuscili film: http://www.os4depot.net/share/video/media/os4bt-march2005.avi My¶lê, ¿e najlepsz± na to odpowiedzi± MOSTeamu by³oby wypuszczenie upgreadu MOSa!Co o tym s±dzicie?
Ja bym siê tam do mosteam'u nie czepia³ Ch³opaki maj± du¿y zgryz z ambientem. Pewnie by chcieli trochê na mosie 1.5 zarobiæ ale jak go sprzedaæ bez desktopu.
Co¶ mi mówi, ¿e projekt NEMESIS i MOS 1.5 s± ze sob± w jaki¶ magiczny sposób powi±zane
Ja tu zadnej magii nie widze - no moze poza tym, iz Nemesis swietnie sie czuje w towarzystwie systemu MorphOS... - a agentow i tajnych powiazan prosze sobie poszukac gdzie indziej
Czy jak ktos kupil A1 to nie stac go juz na cos lepszego do filmowania... Ja rozumiem, ze chca sie pochwalic, ale krecenie filmu byleczym konczy sie tak jak w tym przypadku - niewiele widac...
Co wy macie z tymi shotami ? Przecież ambienta każdy widzi.. a wiele ważnych elementów nigdy na shotach zobaczyć się nie da... Więc po co ? Machnąć shota z Nemesis mogę choćby jutro... czy jesteś w stanie na jego podstawie ocenić wartość tego programu? Jego możliwości ? Wątpię.. A informacje od czasu typu: zrobiono to, czy tamto, tu jeszcze jest problem .. to zupełnie inna bajka.
Wolalbym raczej sie dowiedziec kiedy i co otrzymam jako uzytkownik. Kiedy bedzie gotowy publiczny release. Inaczej na prawde odechciewa sie robic czegokolwiek, a juz na pewno jak ktos Cie spyta czy oplaca sie kupic Pegaza, na prawde nie wiesz co powiedziec, nie widac jakiejkolwiek przyszlosci MOSa, a brak nadziei jest najgorsza rzecza... Dlatego moze MOSTeam by sie spotkal gdzies na ircu i ustalil jakis plan prac. wtedy mozna by bylo przewidziec wlasnie date rilejsu oraz wiadome by bylo co w jego sklad by weszlo.
To z³a wiadomo¶æ Krashan, Bardzo z³a. Dotej pory my¶la³em ¿e problem zwi±zany jest z Ambietem a dok³adniej jego licencj± i aby co¶ pu¶ciæ potrzebny jest nowy desktop. Ale z tego co piszesz wynika ¿e mostem raczej skoncentruje siê na mobile ni¿ na pegazie. Nie szkoda im olewaæ tych conajmniej 500 uzerów co to by z 65$ za aktualizacje do 1.5 zap³acili 33000$ to nie jest du¿o ale zawsze co¶. No chyba ¿e mostem ma zapewniony rynek zbytu na mosmobile w co ¶miem w±tpiæ.
Mi osobi¶cie mos bardzo siê podoba i nie marudzi³bym nawet gdyby upgrejt kosztowa³ 150$ a i pewnie 200 bym prze³kn± choæ ju¿ z du¿ym bólem dlatego naprawdê szkoda ¿e tak siê to nieuk³ada