output window close?
  • TGR
  • Butterfly
    Butterfly
    TGR
    Posts: 100 from 2009/10/27
    From: Scotland
    I'm pretty well sure i'm missing something here, i've setup OWB to play mp4 in mplayer. but everytime the video opens it displays a owb output window. what command can I use to stop this window opening?

    current Action:
    System:Applications/Mplayer/GMPLAYER %l
    Mini Mac G4 1.25, 1gb ram, 40 gig hdd, Registered Morphos 2.6.
  • »19.01.11 - 20:12
    Profile
  • Order of the Butterfly
    Order of the Butterfly
    Tcheko
    Posts: 450 from 2003/2/25
    From: France
    Quote:


    TGR wrote:
    I'm pretty well sure i'm missing something here, i've setup OWB to play mp4 in mplayer. but everytime the video opens it displays a owb output window. what command can I use to stop this window opening?

    current Action:
    System:Applications/Mplayer/GMPLAYER %l


    run <>nil: GMPlayer %whatever

    ?
    Quelque soit le chemin que tu prendras dans la vie, sache que tu auras des ampoules aux pieds.
    -------
    I need to practice my Kung Fu.
  • »19.01.11 - 20:27
    Profile Visit Website
  • TGR
  • Butterfly
    Butterfly
    TGR
    Posts: 100 from 2009/10/27
    From: Scotland
    Thank you Tcheko that did the trick.
    Mini Mac G4 1.25, 1gb ram, 40 gig hdd, Registered Morphos 2.6.
  • »19.01.11 - 20:48
    Profile
  • Yokemate of Keyboards
    Yokemate of Keyboards
    amigadave
    Posts: 2792 from 2006/3/21
    From: Northern Calif...
    @TGR,

    Time to update your signature, or your version of MorphOS. (2.4?)
    MorphOS - The best Next Gen Amiga choice.
  • »20.01.11 - 05:22
    Profile
  • TGR
  • Butterfly
    Butterfly
    TGR
    Posts: 100 from 2009/10/27
    From: Scotland
    It is indeed time to update the sig :) , still not on 2.7 yet. Really should start using morphos alot more .
    Mini Mac G4 1.25, 1gb ram, 40 gig hdd, Registered Morphos 2.6.
  • »20.01.11 - 13:27
    Profile
  • Order of the Butterfly
    Order of the Butterfly
    Posts: 423 from 2005/4/9
    From: magyarorszag/h...
    similar question:

    how to make ambient shell output window autoclose? for example if i extract an lha the an output shell window will open with progres which is fine but i have to close it every time by hand. i know it has to do with some auto|close argument but couldnt make it work yet. anyone could help pls?:)

    right now this is command from the ambient mime prefs regarding lha:

    lha -I x %sp `requestfile DRAWERSONLY TITLE "Kicsomagolás ide..."`
    DEAD pegII/G4@1000.1gb ram.radeon 9200pro
    240 gigz hd.nec dvdrw.MorphOS 2.4 DEAD
    -=-=-=-
    amiga1200T.blizzardppc@180/040@25.96megz ram
    -=-=-=-=-
    zx.spectrum@3.5
  • »20.01.11 - 23:44
    Profile Visit Website
  • mk
  • Butterfly
    Butterfly
    mk
    Posts: 72 from 2004/5/24
    From: Germany Gera
    > ambient shell output window:

    - Ambient Menu: Prefs/Ambient
    - Window: Console
    - Line Window:
    CON:0/20/800/300/Ambient Output Window/AUTO/CLOSE/WAIT

    If you remove "/WAIT" then window closed immediately after output.



    [ Edited by mk on 2011/1/21 1:44 ]
  • »21.01.11 - 00:39
    Profile
  • Order of the Butterfly
    Order of the Butterfly
    Tcheko
    Posts: 450 from 2003/2/25
    From: France
    Quote:


    TGR wrote:
    Thank you Tcheko that did the trick.


    You're welcome. Case solved. :)
    Quelque soit le chemin que tu prendras dans la vie, sache que tu auras des ampoules aux pieds.
    -------
    I need to practice my Kung Fu.
  • »21.01.11 - 00:52
    Profile Visit Website
  • Order of the Butterfly
    Order of the Butterfly
    Posts: 423 from 2005/4/9
    From: magyarorszag/h...
    mk: thx!!
    DEAD pegII/G4@1000.1gb ram.radeon 9200pro
    240 gigz hd.nec dvdrw.MorphOS 2.4 DEAD
    -=-=-=-
    amiga1200T.blizzardppc@180/040@25.96megz ram
    -=-=-=-=-
    zx.spectrum@3.5
  • »21.01.11 - 17:50
    Profile Visit Website