Flowstudio build error after installing morphos 3.11
  • Caterpillar
    Caterpillar
    Mozzerfan
    Posts: 39 from 2016/10/5
    From: Leiden, The Ne...
    Hi all,

    I just installed morphos 3.11 on my ibook, and now i can't build anything with flowstudio.

    Everytime I try to build something it gives a mkdir error.
    For example:

    ### Build Start ###
    ### Current directory has changed to:
    Work:temp
    make: Entering directory `/Work/temp'
    mkdir: missing operand
    Try 'mkdir --help' for more information.
    make: *** [MKDIR_DEBUG] Error 1
    make: Leaving directory `/Work/temp'
    ### Build End ###

    With morphos 3.10 evrything was ok.
    Anyone has got a clue what's going on ?
  • »06.07.18 - 15:39
    Profile
  • MorphOS Developer
    Nadir
    Posts: 134 from 2003/3/17
    Quote:

    Mozzerfan wrote:
    I just installed morphos 3.11 on my ibook, and now i can't build anything with flowstudio.

    [...]

    With morphos 3.10 evrything was ok.
    Anyone has got a clue what's going on ?


    Hi,

    This does not look good. I did change something related to mkdir in the 3.11 release but I have not seen this error myself. Any chance you could send me the project file (*.xprj) or otherwise try to figure out what goes wrong in the generated Makefile.

    Best,

    Nicholai
  • »06.07.18 - 17:07
    Profile
  • Caterpillar
    Caterpillar
    Mozzerfan
    Posts: 39 from 2016/10/5
    From: Leiden, The Ne...
    Yeah sure.

    For now I just tried some of the examples in the SDK, but everytime I get this error.

    Just PM your email, and I'll send you the makefile and project file.
  • »06.07.18 - 17:25
    Profile
  • Caterpillar
    Caterpillar
    Mozzerfan
    Posts: 39 from 2016/10/5
    From: Leiden, The Ne...
    I've sent you the files.

    Thanks for looking into this.
  • »06.07.18 - 19:14
    Profile