YAM ( last nightly build )
  • Order of the Butterfly
    Order of the Butterfly
    VooDoo
    Posts: 189 from 2005/8/24
    After installing last YAM from 30.o3. Cant using it anymore.

    After click pn YAM icom loading is startin and sto on loadin interface..no crash, only yam startup request and that is all.

    Anyone have similar problem?

    Using last MorphOS version (registred) on MacMini.
    MAC mini 1.5 ghz 1GB ram + MorphOS 3.7

    A1200 sandwich

    uA1c/g3 800 mHz/256mb/160gb hdd/OS4.1 :-D

    Warp croatian Amiga portal :
  • »07.04.16 - 08:52
    Profile Visit Website
  • MorphOS Developer
    cyfm
    Posts: 370 from 2003/4/11
    From: Germany
    See http://yam.ch/ticket/617

    Obviously YAM beta builds are built with some updated GCC5 cross compiler now which generates broken code most likely, so it is some generic MorphOS build problem not only affecting you.
  • »07.04.16 - 11:29
    Profile Visit Website
  • Order of the Butterfly
    Order of the Butterfly
    VooDoo
    Posts: 189 from 2005/8/24
    Other question is

    Is possible to connect and DL mail from Gmail whit Yam 2.9p1? I try but get ssl error

    Thanx
    MAC mini 1.5 ghz 1GB ram + MorphOS 3.7

    A1200 sandwich

    uA1c/g3 800 mHz/256mb/160gb hdd/OS4.1 :-D

    Warp croatian Amiga portal :
  • »10.04.16 - 09:34
    Profile Visit Website
  • Butterfly
    Butterfly
    Tomo
    Posts: 85 from 2003/7/29
    From: Heesch, The Ne...
    My Gmail-account is set to send email automaticaly and directly forward....

    Regards Tom
  • »10.04.16 - 17:07
    Profile
  • Yokemate of Keyboards
    Yokemate of Keyboards
    Andreas_Wolf
    Posts: 9745 from 2003/5/22
    From: Germany
    > After click pn YAM icom loading is startin and sto on loadin interface..no crash,
    > only yam startup request and that is all.

    Issue seems fixed.
  • »13.04.16 - 23:10
    Profile
  • Priest of the Order of the Butterfly
    Priest of the Order of the Butterfly
    analogkid
    Posts: 580 from 2004/11/3
    From: near myself
    Yes, the latest nightly builds are working now.
  • »15.04.16 - 08:21
    Profile
  • Order of the Butterfly
    Order of the Butterfly
    VooDoo
    Posts: 189 from 2005/8/24
    Yeah, same here.. last nighlty bulids fix the problem..
    MAC mini 1.5 ghz 1GB ram + MorphOS 3.7

    A1200 sandwich

    uA1c/g3 800 mHz/256mb/160gb hdd/OS4.1 :-D

    Warp croatian Amiga portal :
  • »15.04.16 - 09:30
    Profile Visit Website