Kryptos doesn't start
  • Acolyte of the Butterfly
    Acolyte of the Butterfly
    emeck
    Posts: 148 from 2014/7/15
    Hi,

    I'm trying to start Kryptos but double clicking its icon does nothing.

    Running it from the shell I get the following:

    System:Applications/Kryptos> Kryptos
    failed to open core system libraries


    I'm running MorphOS 3.7, is something else needed?
    PowerBook 5.2 MorphOS 3.15
    PowerBook 5.8 MorphOS 3.15
    Amiga 1200 BPPC/BVision AOS4.1 FE
  • »24.03.15 - 19:08
    Profile
  • Paladin of the Pegasos
    Paladin of the Pegasos
    Jupp3
    Posts: 1193 from 2003/2/24
    From: Helsinki, Finland
    Have you installed any 3rd party patches (such as Pack Chrysalis)?

    You could use Snoopium to see which files (and from where) it tries and fails to open.

    If everything else fails, you can always reinstall the OS (without format), that way there will be a backup of your previous MOSSYS:
  • »25.03.15 - 00:54
    Profile Visit Website
  • Acolyte of the Butterfly
    Acolyte of the Butterfly
    emeck
    Posts: 148 from 2014/7/15
    @Jupp3 @ jPV

    no, I have not installed Pack Chrysalis. But maybe I broke something when messing some months ago with SimpleMail and SSL.

    It is working now. Updating with 3.7 CD fixed it.

    Thanks guys!

    [ Edited by emeck 25.03.2015 - 09:29 ]
    PowerBook 5.2 MorphOS 3.15
    PowerBook 5.8 MorphOS 3.15
    Amiga 1200 BPPC/BVision AOS4.1 FE
  • »25.03.15 - 08:28
    Profile
  • Priest of the Order of the Butterfly
    Priest of the Order of the Butterfly
    bash64
    Posts: 898 from 2010/10/29
    From: USA
    yeah, definitely a messed up install when you cannot even run Kryptos.
    Powerbook G4 1.67ghz 2GB, ATI 9700M Pro 128mb
    1TB hd, DL-DVD Burner, Netgear pcmcia wireless card.
    Powermac G5 2.3ghz 2GB, ATI 9600 Pro
    ImageFX 4.5, PageStream 3.3, PhotoGenics 5.0
  • »26.03.15 - 16:03
    Profile Visit Website