parallel.device
  • Caterpillar
    Caterpillar
    Posts: 25 from 2003/5/13
    Hallo,

    Er is een nieuw parallel.device via de ftp-site
    te downloaden.
    Alleen mijn password is veranderd en wacht
    vol belangstelling of het printen nu wel gaat :-)
    en op mijn password natuurlijk.

    Heeft iemand het al geprobeert?

    vrgr, willie
  • »14.04.04 - 19:32
    Profile
  • Acolyte of the Butterfly
    Acolyte of the Butterfly
    DrZarkov
    Posts: 142 from 2004/3/21
    From: Germany
    Ja, het werkt prima! :-) Mijn HP Laserjet 6L doet het! Eindelijk:-)
  • »14.04.04 - 19:54
    Profile Visit Website
  • Acolyte of the Butterfly
    Acolyte of the Butterfly
    Posts: 131 from 2003/6/28
    werkt die ook op een peg 1 of alleen op een peg 2 ik heb een peg 1
    maar wil ook is gaan printen met dat ding
  • »14.04.04 - 20:27
    Profile
  • Priest of the Order of the Butterfly
    Priest of the Order of the Butterfly
    Spidey
    Posts: 568 from 2003/2/24
    From: Netherlands
    Hoi klapdeur,

    Zover ik het begrepen heb is die parallel.device alleen voor de PegII.

    In principe kun je al printen met de PegI (hebben we het niet eens er over gehad in een andere thread? :-)).
    Het hangt wel af van met welk programma je wilt printen.
    Ikzelf heb geprint met FinalWriter en WordWorth zonder problemen. Meer heb ik niet uitgeprobeerd eigenlijk.

    Groetjes,

    Spidey
  • »14.04.04 - 20:57
    Profile Visit Website
  • bas
  • Caterpillar
    Caterpillar
    bas
    Posts: 40 from 2004/4/8
    From: Heerenveen, Ne...
    via pagestream kan ik gewoon printen.
    versie: 4.1
    het printen gaat dan via de ps driver

    en onder pagestream 3 lukte het printen ook
    (met de studio driver)

    ik gebruik een pegasos 1
  • »14.04.04 - 21:13
    Profile
  • Acolyte of the Butterfly
    Acolyte of the Butterfly
    DrZarkov
    Posts: 142 from 2004/3/21
    From: Germany
    Een probleem heb ik nog: Hoe kan ik Wordsworth installeeren? Ik heb de Aminet Set 5 met WW 5SE. Het begint niet eens met installeeren. De versie van mijn oude A 1200, gewoon van de backup-cd getrokken, doet't ook niet. Werken mischien nieuwere versies?
  • »15.04.04 - 16:37
    Profile Visit Website
  • Priest of the Order of the Butterfly
    Priest of the Order of the Butterfly
    Stevo
    Posts: 850 from 2004/1/24
    From: #AmigaZeux
    Geloof me, je wil wordworth niet installeren. Ik heb zelf de officiele versie 6 en 7 geprobeerd, en alhoewel ik het (na het wijzigen van een paar enviroment variabelen) aan de praat kreeg, had ik nog steeds problemen: fonts waren niet zichtbaar, delen van het programma verkeerd getekend/onzichtbaar, crashes, etc. Zou natuurlijk aan mij kunnen liggen (waarschijnlijk ;), maar ik raadt je aan om of Amigawriter 2.2 te kopen van H&P (misschien dat je ergens aan versie 1.x kan komen, maar die mist heel veel functies...is eerder een beta/misschien zelfs wel alpha te noemen) of om te wachten totdat Papyrus uitkomt (maar dat kan nog wel even duren denk ik).
  • »15.04.04 - 18:37
    Profile
  • bas
  • Caterpillar
    Caterpillar
    bas
    Posts: 40 from 2004/4/8
    From: Heerenveen, Ne...
    ik heb hier ook final writer aan de praat gekregen. Het installeren is een hele kunst,
    en het programma draait wel redelijk.

    alleen printen is me nog niet gelukt
  • »15.04.04 - 19:27
    Profile
  • Priest of the Order of the Butterfly
    Priest of the Order of the Butterfly
    Spidey
    Posts: 568 from 2003/2/24
    From: Netherlands
    Hoi jongens,

    Vreemd, ik had niet zoveel problemen om deze programma's aan de praat te krijgen:

    - Final Writer 5
    - Word Worth 7

    Noot:

    Final Writer start ik op in workbench mode. Dat werkt het best.
    De tooltype Picasso=True moet geplaatst worden in de icon van Word Worth.
    De knoppen zijn niet altijd duidelijk zichtbaar (totdat je erop geklikt hebt)

    Verder is de printer normaal geconfigureerd in Ambient en in de desbetreffende programma's.

    Meer heb ik niet gedaan.

    Groetjes,

    Spidey
  • »15.04.04 - 20:55
    Profile Visit Website
  • Caterpillar
    Caterpillar
    Posts: 25 from 2003/5/13
    Hallo Bas,

    Kun je mij ook vertellen hoe je
    het PS-device op morphOS aan de praat heb
    gekregen het lukt mij niet (peg1).

    vrgr, willie
  • »16.04.04 - 11:58
    Profile
  • bas
  • Caterpillar
    Caterpillar
    bas
    Posts: 40 from 2004/4/8
    From: Heerenveen, Ne...
    het PS-device..?

    is dat post script device of
    pagestream device?

    via pagestream heb ik gewoon de juiste printer
    gekozen in het print setup menu.
    pinter: hp deskjet 400
    send to: PAR: (mijn printer gaat via parallel)

    in MorphOS heb ik via de system prefs
    de hp_deskjet gekozen.
  • »16.04.04 - 15:13
    Profile
  • Caterpillar
    Caterpillar
    Posts: 25 from 2003/5/13
    Via turboprint en ghostscript kun je in pagestream ook een device kiezen ipv par.
    Op de amiga werkte het ps-device altijd prima
    maar om een of andere reden krijg ik het op morphos niet aan de praat.
    Ook printen lukt mij niet met par:(ook de update niet).
    Scannen gaat wel met scsi maar ook niet met par:
    Morgen ga ik naar de beurs in Maarssen, ik hoop dat ze me daar kunnen helpen. :-?
  • »16.04.04 - 22:56
    Profile
  • Caterpillar
    Caterpillar
    lushka
    Posts: 34 from 2006/2/15
    From: Enschede
    willie uit hengelo toch ??
  • »15.02.06 - 20:20
    Profile
  • Caterpillar
    Caterpillar
    lushka
    Posts: 34 from 2006/2/15
    From: Enschede
    http://www.pegasosforum.de/dload.php?action=file&file_id=418

    hier kun je device voor peg I en 2 halen
  • »15.02.06 - 20:28
    Profile