Ktos sie orientuje czy cokolwiek jest robione w sprawie tunerow TV w Pegasosie? Jest szansa, ze kiedykolwiek bede mogl sobie cos takiego kupic do Pegasosa i to mi zadziala? Podobno ktos gdzies kiedys w jakis bardzo "beta-sposob" podlaczyl taki tuner do Pegasosa i nawet mu zadzialal. Jednak nie wiem czy to nie sa tylko plotki. Slyszalem, ze podobno jeden z Pegasosow na AmiWest mial wsadzony tuner TV ale czy dzialal to nie wiem. Jednak jezeli ktos go tam wsadzil to chyba mialo to jakis sens. Oznacza to, ze moze ktos mysli nad tym problemem i cos probuje zrobic. Jakby ktos rzucil garscia informacji na ten temat to bede wdzieczny. :)
Naprawde dziala? Swietnie! Dzieki za cenna informacje. Tylko czy ja gdzies dostane tuner ktory zadziala z Pegasosem:\... Jakas lista tunerow by sie przydala. Myslisz, ze wszystkie ktore dzialaja z GRexem zadzialaja z Pegasosem? Nie wiesz czy ma znaczenie to czy karta GFX jest na AGP czy PCI wsadzona? AGP moze przeszkodzic w dzialaniu tunera?
To w takim razie nie bede mial tuneraTV w Pegasosie:(. Tyle wiekow czlowiek czekal na AGP nie po to zeby teraz sie cofac w rozwoju. Tym bardziej, ze Voodoo3 na AGP kosztuje 0 zl. :D
Nieee no ja mam na mysli jakies 30-40 zl na allegro.pl. Widzisz roznice miedzy 0 a 35 zl? Ja nie:). W porownaniu z czasami gdy za karte graficzna (PicassoIV) placilo sie 2-3 pensje to takie Voodoo3 AGP dzisiaj kosztuje zero.